Injectables
Injectables kunnen gebruik worden voor het behandelen van diverse tekenen van huidveroudering, zoals rimpels. Onze arts, Renate Cheung, biedt verschillende soorten injectable-behandelingen aan om een optimaal en natuurlijk resultaat te bereiken.

Botox
Botuline toxine, beter bekend als botox, is een spierverslapper en wordt gebruikt om rimpels die door spierbewegingen zijn veroorzaakt te verminderen. Het is o.a. geschikt voor fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels en faceslimming. Het resultaat is 2 weken na de behandeling te zien en houdt 3 tot 6 maanden aan.

Voorhoofdrimpels € 99
Fronsrimpels € 99,-
Kraaienpootjes € 99,-
Afhangende mondhoeken € 59,-
Putjeskins € 59,-

Fillers
Fillers zijn niet-permanente vulmiddelen om volume te geven aan het gezicht zodat rimpels verminderen en contouren worden verbeterd. Het is o.a. geschikt voor afhangende mondhoeken en dunne lippen. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar en houdt 6 tot 12 maanden aan.

UNIEK! Dokter Renate Cheung maakt gebruik van een echo-apparaat tijdens de fillerbehandelingen. Dit zorgt ervoor dat behandelingen zo veilig mogelijk worden uitgevoerd en het risico op ernstige complicaties wordt geminimaliseerd. 

0,5 ml € 249,-
1 ml € 349,-
2 ml € 649,-

Profhilo
Profhilo® is een skinbooster en geeft een mooi, natuurlijk effect. Er zijn 2 tot 3 behandelingen met een maand tussenpoos nodig voor een optimaal resultaat. Het is met name geschikt voor de huid met veel fijne rimpels. Het resultaat is vanaf 1 maand na de laatste behandeling zichtbaar en houdt 6 maanden aan.

1e behandeling € 299,-
2e behandeling € 299,-
Eventuele 3e behandeling € 199,-

Sculptra
Sculptra® zet de huid aan tot het maken van huideigen collageen. Het geeft een natuurlijk en langdurig resultaat en is geschikt voor mannen en vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. Een behandeling bestaat uit 1 tot 3 ampullen, afhankelijk van de conditie van de huid. Er zijn 2 tot 3 behandelingen met een tussenpoos van een maand nodig voor een optimaal eindresultaat. Het resultaat is 4 tot 6 maanden na de eerste behandeling zichtbaar en houdt 12 tot 24 maanden aan. Het voordeel van Sculptra® is dat het de gezichtscontouren niet veranderd. U behoudt dus uw eigen, natuurlijke schoonheid. 

1 ampul € 549,-
2 ampullen € 1049,-
3 ampullen € 1549,-

reserveren

Maak gebruik van de online reserveringstool of bel voor het maken van een afspraak.