Beste klanten van Beautysalon Belle Mani for him & her,

Het is weer enige tijd geleden dat u een nieuwsbrief van mij heeft ontvangen.
Ik wil u op de hoogte stellen van enkele opwindende veranderingen die plaatsvinden in mijn beautysalon vanaf oktober:

• Ontmoet Nausika:

Yanina en ik zijn verheugd om onze nieuwe collega, Nausika, aan u voor te stellen. Ze is gespecialiseerd in Gelnagels, Biab, Henna Brow, Wimperextensions en Wimperlifting. Ze staat klaar om u nog mooier te maken!

• Nieuwe Behandelingsnamen:

Ik heb de namen van onze behandelingen aangepast om het voor u gemakkelijker te maken om te kiezen bij het boeken van een afspraak in onze online agenda.

• Interieurupdate:

Ik ben al begonnen met het upgraden van ons interieur om u een nog comfortabelere en ontspannen sfeer te bieden.

• Geluidsdemping:

In november ga ik ook aan de slag met de akoestiek van de ruimtes. We gaan geluiddempende maatregelen nemen zodat u nog meer kunt genieten van een rustige en ontspannende behandeling bij ons.

Prijswijzigingen:

Vanaf oktober voeren we enkele prijswijzigingen door. We willen ervoor zorgen dat we de beste service en kwaliteit kunnen blijven bieden.

• Bereikbaarheid:

Ik ben altijd bereikbaar via WhatsApp, sms en e-mail. Onze socialmedia sites als Facebook en Instagram zijn niet bedoeld om een reservering te plaatsen, enkel om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Houd er rekening mee dat ik telefonisch alleen beschikbaar ben tijdens mijn vrije momenten, met andere woorden; als ik met een behandeling bezig ben kan ik de telefoon niet opnemen. Ik bel u dan terug zodra dat kan.

We hopen u binnenkort weer te verwelkomen voor een verwennende en verjongende ervaring bij Belle Mani for him & her. Bedankt voor jullie steun en loyaliteit!

Met vriendelijke groet,

Belle Mani Beautysalon for him &her Elena Catgiu